top of page
pexels-elina-fairytale-3806953.jpg

Om Piipll

Piipll erbjuder en tjänst som hjälper föräldrar att minska stressfaktorer och skapa flexibilitet i vardagen.

pexels-andrea-piacquadio-3756036.jpg

På vår plattform matchas du med din personliga och regelbundna Barnvakt som hjälper till med att hämta barn på förskolan, leka, göra läxor och förbereda mat under de mest stressiga timmarna av dagen.

Vi kvalificerar och certifierar alla våra hjälpare

Vi på Piipll utför en nogrann kvalifikationsprocess och brottskontroll på alla hjälpare för dig och din familjs trygghet och välmående. Samtliga genomgår även flera utbildningsnivåer innan de blir certifierade och redo att hjälpa barnfamiljer i vardagen med hämtning, lek, läxläsning och förberedande av mat
 

Piipll-hjälpare
en person som familjen känner trygghet med

I vår tjänst kan du möta Anna, Alicia och många fler engagerade och pålitliga hjälpare
 

Alicia.png

Alicia

Denise.png

Denise

Alma.png

Alma

Estella.png

Estella

Tuva.png

Tuva

Jacqueline.png

Jacqueline

Ekaterina.png

Ekaterina

Linnea.png

Linnea

Anna.png

Anna

Vår historia

Vi är två mammor som grundat Piipll och äääääälskar att vara mammor MEN!!! Livet är kort och vi är mer än bara mammor! Vi vill även hinna träna, jobba, träffa vänner, dejta våra män och ibland bara slappa i lugn och ro med en god bok.

 

Det bästa är att det finns så fantastiskt fina personer därute allt från studerande ungdomar, egenföretagare mitt i livet eller pensionärer som kan och vill hjälpa till. Att det dessutom är utvecklande, kreativt och roligt för våra barn gör alla till vinnare!

 

Vi tycker det är viktigt att ta hjälp för att orka vara en härlig mamma och partner och vill gärna inspirera andra till balans och harmoni i vardagen!

Vi som jobbar på Piipll

Är du intresserad av att lära dig mer?

Vill du få mer information om hur det fungerar att beställa en barnvakt genom Piipll eller hur det är att arbeta som barnvakt hos oss?
 

bottom of page